Inggris 4, Spanyol 2, Jerman 1, Portugal 1

Siga taun kamari, taun ieu oge Liga Inggris tetep menyumbang klub nu pang seueurna. Dugi ka babak Perempat Pinal Liga Champions 2008/09, klub klub anu lolos nyaeta Celsi (pavorit urang), Manut, theReds, theGuners, Munchen, Barca, Porto, jeung Villa-real.

Urang teu acan terang, yen di babak perempat final teh tos diundi sateuacana, atanapi kedah diundi deui. Tapi lamun palay na mah, Celsi tong bersua jeung klub ti liga Inggris deui. 

Kumaha prediksi anjeun?

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s